Afscherming

Een project kan op verschillende wijzen worden afgeschermd, namelijk door middel van sealen, afnetten en inpakken.

Sealen

JBL Steigerverhuur is expert in het sealen van de bouwsteiger door middel van het aanbrengen van krimpfolie. Met het sealen van de bouwsteiger wordt het mogelijk om in slechte weercondities door te werken of overlast van stof bij straalwerkzaamheden of asbestverwijdering te voorkomen.

Wij sealen uw bouwsteiger met krimpfolie zodat er een wind- en waterdichte werkomgeving ontstaat. Met onze speciale techniek zijn wij in staat om de krimpfolie als een nauwsluitend pak om de steigerconstructie aan te brengen. Na afloop van het project demonteren wij de krimpfolie en de steiger en voeren we alle materialen af.

JBL Steigerverhuur heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het bouwen en sealen van steigers voor het verwijderen van asbest. Steeds vaker dienen bij zulke projecten de steigers te worden geseald om zo een containment te creƫren waarin onderdruk ontstaat en de asbest volgens richtlijnen kan worden verwijderd.

Wij sealen uw bouwsteiger met krimpfolie zodat een wind- en waterdichte werkomgeving wordt verkregen.

Afnetten

Bij sommige werkzaamheden is het voor de veiligheid noodzakelijk om de steiger af te netten. JBL steigerverhuur zorgt ervoor dat de steiger dan wordt voorzien van netten. Dit voorkomt vallende materialen naast de steiger. Dankzij de netten verdwijnt eventueel vrijkomend materiaal via de steiger.

Dankzij de afnetting is de veiligheid van voorbijgangers gewaarborgd. We beschikken ook over netten die 90% wind en water reducerend zijn. Deze netten zijn uitermate geschikt voor het beschermen van de werkzaamheden tegen weersinvloeden als zon, regen en wind.

We beschikken ook over netten die 90% wind en water reducerend zijn.