Steigerbouw

JBL Steigerverhuur is als steigerbouwer gespecialiseerd in dak-, renovatie- en restauratiesteigers. Elk type steiger omvat zijn eigen specifieke aanpak en speciale materialen. We werken voornamelijk met Allround-, Blitz- en daksteigersystemen.

Renovatie

Onze steigersystemen zijn zeer geschikt voor renovatiewerken zoals stucwerk en schilderwerk. We kunnen zeer snel een uiterst functionele gevelsteiger opbouwen, omdat onze steigers uit weinig standaardonderdelen en schroefloze verbindingen bestaan. 

Ons steigermateriaal is snel te monteren en te demonteren. Met de diverse vloeren en accessoires kan de steiger afgestemd worden op iedere situatie. Door de snelle opbouw is er veel tijdwinst te behalen en worden er voor u als opdrachtgever kosten bespaard.

Voor dakwerken beschikken wij over zeer stabiele constructiematerialen. Daarmee wordt het gehele dakvlak beloopbaar.

JBL beschikt over een eigen opslagmagazijn met al het steigermateriaal. Elke steiger wordt door ons eigen vakbekwame, gecertificeerde en ervaren personeel gebouwd. Daarmee kunt u vertrouwen op de slimste oplossing voor uw steigerbouw probleem.

Met de diverse vloeren en accessoires kan de steiger afgestemd worden op iedere situatie.

Restauratie

JBL Steigerverhuur is al jaar en dag dé toonaangevende specialist op het gebied van restauratie steigerbouw. Vele kerken, torenspitsen, kastelen en andere karakteristieke gebouwen in Nederland werden gerestaureerd met een door JBL gebouwde steiger. Wij beschikken in ons eigen magazijn over speciale steigermaterialen die geschikt zijn voor de restauratie van oude gebouwen.

Wij beschikken bij restauratiewerkzaamheden over zeer stabiel constructiemateriaal voor de renovatie van het dakwerk. Hiermee wordt het gehele dakvlak beloopbaar.

Door onze jarenlange ervaring in de steigerbouw bij restauratiewerkzaamheden weten wij ook bij deze projecten steeds weer de slimste steigeroplossing te bedenken en te bouwen. Hierbij is de voornaamste taak om rekening te houden met hoe en waar de verankeringen gemonteerd worden.

Wij beschikken in ons eigen magazijn over speciale steiger materialen die geschikt zijn voor de restauratie van oude gebouwen.